Perşembe, Mart 18, 2010

Kirlenmek Güzeldir

 Ama gel de Ege'ye anlat... :-)
photo : Yağmur Acar Kutay

Salı, Mart 16, 2010

Olmadı Kemal Abi...


Bugün sabah bu haberin yalan olması için çok dua ettim... Güzel diksiyonlu, güzel şiir okuyan, bir aydın, bir rakı sevdalısı en önemlisi bir DATÇA Aşığı daha, Yarımadanın en yüksek bir yerine çekilip, bizi buralarda doyumsuz sohbet ve fikirlerden mahrum etti... İnanıyorum ki birgün buluşacağız... Zamansız gittiğin yerde bizleri unutma Kemal ÖNCÜ. 

Sen her zaman karizmatik kişiliğin, derin edebiyat sevgin ve baldan tatlı sohbetin ile hatırlanacaksın...

Salı, Mart 02, 2010

Sesler

Bir çatı katında oturuyorum... Televizyonda müzik klipleri... birden kulağıma kalabalık bir ses geliyor... Sanki birileri kavga ediyor... İnanılmaz yüksek sesle şiir okuyorlar, yada birbirlerine sesleniyorlar... etrafıma bakıyorum... yalnızım... Yıllar sonra bir kır kahvesindeyim... o sesler yine benimle... hareketlerim yavaşlıyor sanki... konuşan yok hepsi beynimde deyip kalkıp gidiyorum...

Yıllar sonra o kalabalık yine benimle... yapayalnızım ama sesler öyle söylemiyor... kafamı kemiriyor... etrafa bakıyorum... yalnızım... ama sesler beynimde yankılanıyor... Kafayı mı yiyorum? bilmem?

Çok geçmedi, sesler yine benimle... inanılmaz bir uğultu... ne dedikleri anlaşılmıyor... hareketlerim yavaşlıyor... Ama konuşmaya devam ediyorlar... çıldırıyorum sanırım... Bir rakı daha mı koysam?