Salı, Mart 02, 2010

Sesler

Bir çatı katında oturuyorum... Televizyonda müzik klipleri... birden kulağıma kalabalık bir ses geliyor... Sanki birileri kavga ediyor... İnanılmaz yüksek sesle şiir okuyorlar, yada birbirlerine sesleniyorlar... etrafıma bakıyorum... yalnızım... Yıllar sonra bir kır kahvesindeyim... o sesler yine benimle... hareketlerim yavaşlıyor sanki... konuşan yok hepsi beynimde deyip kalkıp gidiyorum...

Yıllar sonra o kalabalık yine benimle... yapayalnızım ama sesler öyle söylemiyor... kafamı kemiriyor... etrafa bakıyorum... yalnızım... ama sesler beynimde yankılanıyor... Kafayı mı yiyorum? bilmem?

Çok geçmedi, sesler yine benimle... inanılmaz bir uğultu... ne dedikleri anlaşılmıyor... hareketlerim yavaşlıyor... Ama konuşmaya devam ediyorlar... çıldırıyorum sanırım... Bir rakı daha mı koysam?

1 yorum:

ART dedi ki...

aman tanrım... yalnız olduğumu düşünüyordum... ben küçüklüğümden beri zaman zaman yaşıyorum bunun aynısını.... tesadüfen denk geldim yazıya ve şok içinde eşime gösterdim.onun da gözleri fal taşı gibi oldu. kendimi dünyanın yuvarlak olduğunu ispatlamaya çalışan Ferdinand Magellan gibi hissediyordum. OH... eee neymiş peki?